top of page

Ik zal me even voorstellen

Hallo! Ik ben dus Georgina Kwakye, half Hongaars- Ghanese. Voor wie het zich afvraagt. Mijn moeder is de Hongaarse en mijn vader Ghanees. Ik ben in Nederland geboren en opgegroeid maar tegenwoordig woon ik op een berg in Spanje.

Ik heb 2 kinderen. Suki (12) en Marlo (10) en ik woon samen met hun vader op de berg maar we zijn niet meer als stel bij elkaar, maar wel als gezin. Ik woon in mijn Tiny house en hij in zijn tentlodge.

Qua werk ben ik ooit begonnen als Model, Actrice en Presentatrice en heb een rol gespeeld in GTST (Gladys Bloem), als VJ gepresenteerd voor MTV en een muziekprogramma voor kinderen gemaakt en gepresenteerd (Buya Music- NCRV).

In 2005  heb ik een documentaire gemaakt over mijn Ghanese vader die een Ziekenhuis wilde bouwen in zijn geboortedorp. Dit resulteerde in het opzetten van Stichting Ghanasi en later Pimp My Village. Ik ben projecten gaan ondersteunen van migranten en diaspora (organisaties) en maakte hun beter zichtbaar. Meer over Pimp My Village lees je hier. 

In 2014 heb ik de cursus Relaxed Bevallen opgezet. Ik was zo mooi en ontspannen bevallen dankzij HypnoBirthing en Mindfulnesstechnieken dat ik dit graag ook aan andere vrouwen wilde meegeven. Ik kon het niet bij een cursus laten dus schreef hier in 2017 ook een boek over ´Ik ga Relaxed bevallen´.

Klik hier voor meer over Relaxed Bevallen 

Tussendoor ging ik weer even terug naar mijn TV werk en presenteerde op RTL4 het programma,

Wist je dat?

 In 2020 vond ik het tijd om eindelijk een lang gekoesterde droom te verwezenlijken en verhuisde ik met ex en kids naar een berg in Spanje waar ik off-grid in de natuur ben gaan wonen. Ik ben nog geregeld in Nederland voor werk  en geniet van het beste uit beide werelden.

  

 

Mijn Werk

Creatief

Presenteren

Moderator

Model

Actrice

Boekingen voor bovestaande werkzaamheden lopen via MP Management-  info@mp-management.nl

Educatief 

Trainer

Ik werk al jaren als trainer op verschillende gebieden maar mijn focus ligt op communicatie, capaciteitsopbouw en zichtbaarheid kleine NGO´s.

Mocht je op zoek zijn naar een trainer kun je mailen naar georgina@pimpmyvillage.nl

Portefolio Foto´s

Media

Throw back Thursday- Showreel

Flex M Jongeren programma

Wist je dat- RTL 4

bottom of page