top of page

Relaxed Bevallen

HypnoBirthing & Mindfulness

Plaatje Relaxed Bevallen.jpg

Service Name

De bevalling is een bijzondere en natuurlijke gebeurtenis waar helaas nog veel vrouwen tegenop zien. Na de bevalling van mijn 2 kinderen met behulp van HypnoBirthing en Mindfulness heeft mijn verloskundige gevraagd of ik dit niet aan meer mensen kon leren omdat ze me zo ontspannen vond. En zo begon mijn Relaxed Bevallen avontuur..

 

Ik ben naar Engeland gegaan om daar de officiële HypnoBirthing opleiding te volgen en ben de cursus in Nederland, Haarlem, gaan geven.

Ik begon met het officiële HypnoBirthing cursusmateriaal maar de cursisten wilden liever een Nederlands boek. Ik miste nog wat dingen in de cursus zoals Mindfulness en een andere visie op pijn bij een bevalling dat ik besloot zelf een boek te schrijven en een cursus te ontwikkelen met nog steeds de basis van HypnoBirthing.

Mijn boek “Ik ga Relaxed bevallen” heb ik uitgebracht en de vernieuwde Relaxed Bevallen cursus was geboren.

 

Kort daarna werd mij door de doulaopleiding in Utrecht gevraagd of ik ook docenten zou willen opleiden om de cursus te geven. En van het een kwam het ander. Momenteel heb ik dus ook een groep docenten die de cursus Relaxed Bevallen geven zodat de cursus door heel Nederland kan worden aangeboden. De meeste docenten zijn ook doula en dat sluit mooi bij elkaar aan.

 

Ik gun elke vrouw een mooie en ontspannen bevalling. Met de juiste inzichten kun je de bevalling als een fijne gebeurtenis beleven zonder stress en angst en ook samen met je partner.

 

Op deze pagina vind je de cursusinformatie, een podcast die ik heb opgenomen met Ouders van Nu en ook de docenten waarbij je je kunt aanmelden mocht je de cursus willen doen.

 

Luister hier de podcast Relaxed bevallen- Ouders van Nu

Service Name

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

bottom of page