top of page

Happy Holidays


Ik wens iedereen fijne feestdagen!

Ondertussen is dit alweer mijn 3e kerst hier in Spanje op de berg. Natuurlijk mis ik mijn familie maar het is ook altijd een fijne tijd hier waarin ik even tot rust kan komen en geen kinderen naar school of sportclubs moet brengen. Want tja, dat is hier dagelijkse kost ongeveer.. 4-6 keer per dag.

Meestal is de kerstvakantie hier zonnig en de afgelopen jaren was het ook best warm met zo´n 25 graden. Dit jaar is het wel zonnig maar minder warm met 15 graden. Maar klagen zal ik zeker niet!
Gisteren heb ik samen met mijn dochter Suki haar verzorgpony en een andere pony van onze manege opgehaald en naar onze finca gereden (3,5 uur). Helaas is mijn paard vorige maand overleden dus tot ik een nieuwe heb gevonden mag ik op een pony van de manege rijden en die staat hier nu dus ook even. Ik ben echt een paardenliefhebber en Suki ook. We voelen ons dus gezegend. Soms geloof ik het ook niet dat we ze hier gewoon op ons land kunnen zetten en dan even in de bergen gaan rijden of op de Via Verda, wat een heel mooi fietspad is door de natuurgebieden hier.

Wij vermaken ons dus wel komende 2 weken!

Fijne feestdagen!Comments


bottom of page